etherscan.io
https://t.me/iranERC20
https://telemetr.io/en/channels/1741153980-iranerc20
https://www.instagram.com/iranerc20
درصورت تمایل خرید باشماره تلگرام
(+1) 8149754428
پیام ارسال کنید تبادل با همه ارزهای رایج امکان پذیر می باشد .
(دارندگان کیف پول تراست ولت )
توضیح : دوستانی که از ما خرید انجام دهند و عضو کانال ویا گروه باشند تبادل ویا خرید و فروش حداقل زمان ۳۰ دقیقه انجام میشود.
استاندارد ERC20 یک استاندارد فنی برای نوشتن قرارداد هوشمند توکنهای تعویضپذیر بر بستر شبکه اتریوم است. این استاندارد از ایجاد توکنهایی با توابع مختلف جلوگیری کرد و باعث بهبود تعامل توکنها در شبکه اتریوم شد.۲۲ آبان
استاندارد ERC20 چیست؟ بررسی معروفترین استاندارد توکن شبکه اتریوم
استاندارد ERC20 برای ایجاد توکنهای تعویضپذیر در شبکه اتریوم تعریف شده است. اگر مدتی با ارزهای دیجیتال سروکار داشته باشید، قطعا با استاندارد ERC20 روبهرو خواهید شد. پروژههای زیادی بر بستر بلاکچین اتریوم ایجاد شدهاند و توکن اکثر آنها دارای همین استاندارد است. وقتی به دنبال کیف پول مناسب آن توکن میگردیم، متوجه میشویم که باید با ERC20 سازگار باشد و البته بیشتر والتها از این استاندارد پشتیبانی میکنند. در این مقاله بررسی میکنیم که استاندارد ERC20 چیست، چرا و چطور ایجاد شد. همچنین به مزایا و معایب آن و معرفی سایر استانداردهای اتریوم نیز میپردازیم. با میهن بلاکچین همراه باشید.
استاندارد ERC20 چیست؟
منبع: medium
استاندارد ERC-20 یکی از استانداردهای فنی برای توکنهای قابل تعویضی است که با استفاده از بلاکچین اتریوم ایجاد شدهاند. به عنوان مثال اتر قابل تعویض است، یعنی بین دو توکن اتر تفاوتی وجود ندارد و میتوان آنها را با هم معاوضه کرد. توکن غیر قابل تعویض نیز همان توکن بیهمتا (NFT) است که دو مورد از آن یکسان نیست و با هم تفاوتهایی دارند، طبیعتا این تفاوت در میزان ارزشمندی آنها نیز وجود دارد.
استاندارد ERC-20 به قراردادهای هوشمند مختلف امکان میدهد تا روشی برای تبادل توکنها ایجاد کنند. در این مورد، توکنها معرف یک دارایی، حق مالکیت، دسترسی، رمزارز یا هر چیز دیگری است که به خودی خود منحصربهفرد نیست، اما قابل انتقال است.
بخش ERC در ERC20 مخفف عبارت Ethereum Request for Comments است. RFC خلاصهشده عبارت Request For Comment بوده و اسناد RFC مجموعهای از یادداشتهای تکنیکی و سازمانیافته است که پیرامون اینترنت و مباحث جنبی آن رشد پیدا کردهاند. این اسناد که از سال ۱۹۶۹ میلادی تا به امروز در حال تنظیم و توسعه هستند، حاوی بسیاری از مفاهیم شبکههای کامپیوتری مثل قراردادها (پروتکلها)، رویهها، برنامهها و مفاهیم انتزاعی هستند. مرکز رسمی برای تبیین و نظارت بر این قراردادها سازمان IETF است. کارگروه مهندسی اینترنت (Internet Engineering Task Force) سازمانی است که استانداردهای اینترنت را ایجاد کرده و بهبود میبخشد.
به زبان سادهتر ERC، پروتکل رسمی برای بهبود بلاک چین اتریوم است. عدد ۲۰ هم نشاندهنده یک شناسه خاص برای پروتکل ERC20 است. این پروتکل در سالهای اخیر نقش اساسی در صنعت بلاکچین و ارزهای دیجیتال داشته است و کمک کرده تا هزاران برنامه غیر متمرکز (DApps) در یک پلتفرم به صورت استاندارد توسعه یابند.
اسم قرارداد (Contract Name)
اسم قرارداد توکن نسبتا ساده و بدون پیچیدگی خاصی است. اسم قرارداد در واقع یک اسم طولانی است که قرارداد توکن با آن شناخته میشود. برای مثال فرض کنید اسم قرارداد ERC-20 ما «Our Example Token» است. از لحاظ طول اسم قرارداد هیچگونه محدودیتی وجود ندارد. هرچند، توسعهدهندگان باید این نکته را به خاطر داشته باشند که بسیاری از کیف پولها، اسامی طولانی را کاهش داده و کوتاهتر میکنند. بنابراین بهتر است اسم مختصر و کوتاهی برای قرارداد خود انتخاب کنیم.
نماد قرارداد (Contract Symbol)
نماد (Symbol) قرارداد به نماد خود توکن اشاره میکند. برای مثال میتوان گفت که این نماد با نماد سهام بازار بورس مشابه است. اکثر مردم توکن مذکور را با این نماد میشناسند. در خصوص مثالی که ذکر کردیم (قرارداد Our Example Token) منطقیترین نمادی که بتوان برای توکن انتخاب کرد، نماد OET خواهد بود. همانند اسم، نماد قرارداد نیز از لحاظ طول و اندازه محدودیتی ندارد. هرچند اکثر توکنها دارای ۳ یا ۴ حرف هستند. اگرچه بسیاری از پروژهها نمادهای خود را بر اساس حروف ابتدایی توکن خود انتخاب میکنند، اما قانونی در خصوص این موضوع وجود ندارد. بدین ترتیب، اسم و نماد ممکن است ارتباطی با یکدیگر نداشته باشند.
اعداد اعشاری قرارداد (Contract Decimals)
به طور کلی اعداد اعشاری تعیین میکنند که یک توکن تا چند رقم پس از اعشار قابل تفکیک است. این مقدار ممکن است صفر باشد (به معنای آنکه توکن مذکور به مقادیر کمتر قابل تفکیک نیست) یا میتواند تا ۱۸ رقم پس از اعشار نیز تفکیکپذیر باشد. به علاوه در صورت لزوم، تعداد اعداد پس از اعشار حتی میتواند بیشتر از ۱۸ رقم باشد.